top of page

Крок 2. Вересень

Для 16 педагогів, які зацікавились дебатами, було проведено практичний чотирьохгодинний тренінг «Технологія дебатів». Тренінг складався з теоретичного блоку, блоку практичних вправ та тренувальних дебатів з теми «Чи потрібно всім педагогам спеціалізованої школи №23 вивчати англійську мову з 2017-2018 навчального року». Тема є невипадковою, адже у нашому закладі поглиблено вивчається іноземна мова в усіх класах, а кілька класів є білінгвальними. Дебатували чотири учасниці, результати дебатів оцінювали два склади журі одночасно, а інші педагоги були слухачами.

Ось яким тренінг побачили учасники:

· «Було цікаво, практично, динамічно! Сміливо можна віднести дебати до педагогічних технологій, адже ми послідовно, покроково, критично знаходили рішення обраної проблеми».

· «Істина народжується в полеміці».

· «Цікава можливість глибоко вивчити питання – дієвий мотиватор для учнів (стимулює до комунікації в англійській мові зокрема)».

· «Дуже цікава, корисна нова інформація. Плюси: нестандартний підхід у проведенні тренінгу, підвищення компетентності вчителя, можливість практичного застосування на уроках, підвищення мотивації педагогів до впровадження нових методик, сприяння соціалізації учнів».


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page